September
FROKOST
12-15
Snitter
Koldrøget laks med stegt grønkål og syltede sennepskorn, serveret på friskbagt rugbrød med rørt smør
Kartoffel med urte emulsion, sprøde kartofler og karse, serveret på friskbagt rugbrød med rørt smør
Pankopaneret & friteret rødspætte med hjemmerørt remoulade og citron, serveret på friskbagt rugbrød med rørt smør
Grillet makrel med tørrede tomater og sort peber mayo, serveret på friskbagt rugbrød med rørt smør
1 stk 85,-
2 stk 165,-
Stjerneskud a la Havnsø Fisk
Pankopaneret & smørstegt rødspætte og dampet skærising serveret på friskbagt rugbrød med søkogte rejer, sommergrønt og tomatiseret mayonnaise med et strejf af røg
159,-
Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes fritter og aioli
165,-
Fish ‘n chips
Friteret hvid fisk med pommes fritter og sauce tartar
135,-
Fried chicken
Friteret kylling med pommes fritter og chipotle mayo
135,-
Creme Bruléê
95,-
AFTEN
17-20.30
Apettizers
Friterede smelt med aioli og citron
45,-
Friterede brisler med creme på Ingrid ærter
45,-
Østers med tabasco, citron og vinaigrette på siden
3 stk 95,-
5 stk 145,-
Baerii caviar med blinis, creme fraiche og purløg
15g 195,-
Småretter
JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere med aioli og citron
115,-
LAKS
Koldrøget laks med friskostcreme, sprød rug og urter
115,-
MUSLINGESUPPE
Dampet fisk med cremet muslingesuppe, urteolie og urter
115,-
Større retter
MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger serveret med pommes fritter og aioli
165,-
BACALAO
Saltet hvid fisk, serveret med tomatsovs og røget marv
175,-
TORSK
Bagt torsk en papilotte med sommergrønt og mørk sauce lavet på torskeben
185,-
Søde retter
POIRE BELLE HELENE
Porcheret pære med vanilje is og chokoladesovs
95-
TÆRTE
Blommetærte med brændt marengs og nougatine
95,-
CREME BRULÉÊ
95,-
TAKEAWAY
Onsdag-søndag 10-16
SANDWICH
Hjemmelavet fiskepålæg fra delikatessen på friskbagt ciabattabrød
65,-
FROKOSTBOX nr. 1
2 stk fiskefrikadelle/fiskefilet med remoulade, sylt, brød og smør
75,-
FROKOSTBOX nr. 2
1 stk varmrøget laks med salat, brød og smør
89,-